Hei! På denne siden finner du en hel masse informasjon om alt det siste av datateknologi og dingser som vil være med på å definere min og din fremtid i årene som kommer. Det som er interessant for oss er å kunne gi deg et bredt spekter av nye og interessante trender som berører de fleste, som på et eller annet vis bruker data (dvs. praktisk talt alle!) på viktige vis.

I praksis betyr det blant annet, at du på disse sidene kan lese mer om den evige feiden mellom Mac og PC, spesifikt på laptop-markedet, og med tanke på den nye utgaven av MacBook og lanseringen av Windows 10. I tillegg får du også de siste oppdateringene om spennende nye utgivelser fra Microsoft som Microsoft Office 2016, Windows Holographic, og Microsoft Hololens. Det er nesten ikke til å tro, men nå kommer det smartbriller for vanlige forbrukere, som integrerer hologrammer med deres opplevelse av virkeligheten, en erfaring som utvilsom vil forandre hvordan vi ser verden i overskuelig fremtid.

Samtidig som vi ser på positive nye utviklingstrekk som “virkelighet pluss”, berøringsskjermer (touchscreen) og gjennombruddet for ståhjulinger i Norge, må vi også være obs på de negative følgene av teknologien eller heller de ondskapsfulle hensiktene noen avanserte brukere har. Det innebærer at du får med deg mye informasjon om forskjellige typer malware og hvordan man kan beskytte for eksempel en liten bedrift mot slik programvare. For moro skyld får du også med omtale av ett av vår tids kuleste PC-spill, nemlig Beyond Earth.