De siste årene har MacBook blitt en mer og mer seriøs utfordrer til vanlige bærbare datamaskiner med Windows som operativsystem. Apple har virkelig anstrengt seg for å gi deg den samme opplevelsen du får med full skjerm og skalere den ned til en kompakt og lett dings du enkelt tar med deg hvor som helst. Det har gjort at de har måttet forandre på nesten hvert aspekt av sitt system for å få til den letteste og tynneste MacBooken noensinne. Resultatet, sier de selv, er fremtiden til den bærbare datamaskinen. De inkluderer sjette generasjon prosessorer fra Intel, mer minne, lengre batteriliv, omacbook-336692_960_720g høyere kapasitet på blant annet grafikken.

På den nye MacBook skjermen kan du se på bildene dine i hele 3 millioner piksler, og hver eneste lille bokstav eller prikk fremstår som krystallklar. I tillegg er skjermen tynnere enn noen gang, hvilket bidrar til den futuristiske følelsen du er ment å få når du holder i en minimalistisk MacBook.

Ett av ankepunktene mot PC nå for tiden er at Windows 10 ennå ikke er et helt vellykket operativsystem. Det er selvfølgelig ingen katastrofe på linje med for eksempel Windows Vista, men det er et system som har et godt stykke igjen å gå før det fungerer like sømløst som operativsystemet på en MacBook.

På ett punkt er det imidlertid liten tvil om at PC-en kommer til sin rett, og det er når det gjelder spill. Utvalget av spill og mulighetene for tilpasning, størrelsen på laugene av spillere og på online forum og spill-servere tilsier at PC fullstendig er fullstendig overlegen dersom du er en spillfanatiker. Noen vil hardnakket hevde at det etter hvert er en del spill som tar seg bedre ut på Mac enn på PC, men når det gjelder både tilgjengelighet og ytelse har MacBook fortsatt en lang vei å gå.